Bogbio

I Bogbio ser vi film baseret på bøger og taler bagefter om både filmen og bogen. Bogbio er et læse- og filmfællesskab for alle, der elsker at dele og diskutere gode film- og bogoplevelser med andre. Arrangementet er et samarbejde mellem Tårnby Kommunebiblioteker og Kulturhuset Kastrup Bio

Udover at diskutere den valgte roman og filmatiseringen af den, taler vi om, hvad der sker, når det skrevne ord oversættes til filmsprog. Kan filmen fange stemningen, karakteren og historien som vi læste den? Hvad virker / virker ikke på henholdsvis lærredet og i bogen?

 

Praktisk

Hele arrangementet foregår hos os i Kulturhuset Kastrup Bio

En bibliotekar fra Tårnby Kommunebiblioteker vil indlede samtalen og føre os godt igennem aftenen. Du behøver ikke både at have læst romanen og set filmen for at deltage, men vi taler om både bogen og filmen på aftenen.  

Ønsker du at nå at se filmen inden samtalen, er der en særvisning samme dag.

Har du set filmen, kan du nøjes med at komme til sandwich og samtale efter filmen.

Biografbillet til særvisningen af filmen og billet til Bogbio-samtalen inkl. en sandwich købes separat, så man kun behøver købe billet til det, man vil deltage i. Ønsker man at deltage i det hele, skal man købe billetter til både film og samtale. Begge billetter købes på www.kulturhusetkastrupbio.dk.

Hvis der er en planlagt Bogbio, kan du finde billetter her: 

Billetter til filmen

Billetter til sandwich og samtale

 

Bogbio er et samarbejde med Tårnby Kommunebiblioteker